Product discount has been applied to your cart.
View cart “Simplysiti For Men Aqua Night Moisturiser” has been added to your cart.
Sale!

Simplysiti For Men Aqua Cleanser

Rated 5.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 customer review)

RM38.90 RM25.29

Simplysiti For Men Aqua Cleanser

✓ Deep hydration for 72 hours
✓ Strengthens skin barrier function
✓ Improves a comfortable skin feeling & a healthy skin appearance

 

In stock

SKU: 9555588406894 Categories: ,

This Aqua Cleanser enriched with Sodium Hyaluronate that helps to strip away impurities revealing clean, fresh and hydrated skin.

✓ Deep hydration for 72 hours
✓ Strengthens skin barrier function
✓ Improves a comfortable skin feeling & a healthy skin appearance

 

Note on Product

Weight 0.03 kg

1 review for Simplysiti For Men Aqua Cleanser

  1. Rated 5 out of 5

    Israyusdi Ismail

    Isra dh pakai pencuci muka SimplySiti For Men AQUA ni dh hampir 3 minggu, pembersih dalam bentuk gel ni dalam dia ada Sodium Hyaluronate yang dapat menghilangkan kotoran pada kulit . Bila pakai kulit jadi bersih, segar dan terhidrat. Yang paling best kulit pun jadi lembab je tak kering. Saccharide Isomerate yang ada dalam Aqua Cleanser ni juga membantu menguatkan fungsi “SKIN Barrier”. Lelaki kat luar sana anda patut mencubanya sebab ianya betul-betul berkesan. Saya dah Cuba anda bila lagi 🤜🤛 @israismail92

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *