Simplysiti For Men Aqua Cleanser

(1 customer review)

RM38.90

Simplysiti For Men Aqua Cleanser

✓ Deep hydration for 72 hours
✓ Strengthens skin barrier function
✓ Improves a comfortable skin feeling & a healthy skin appearance

 

2537 in stock

SKU: 9555588406894 Categories: ,

This Aqua Cleanser enriched with Sodium Hyaluronate that helps to strip away impurities revealing clean, fresh and hydrated skin.

✓ Deep hydration for 72 hours
✓ Strengthens skin barrier function
✓ Improves a comfortable skin feeling & a healthy skin appearance

 

Note on Product

Weight 0.03 kg

1 review for Simplysiti For Men Aqua Cleanser

  1. Israyusdi Ismail

    Isra dh pakai pencuci muka SimplySiti For Men AQUA ni dh hampir 3 minggu, pembersih dalam bentuk gel ni dalam dia ada Sodium Hyaluronate yang dapat menghilangkan kotoran pada kulit . Bila pakai kulit jadi bersih, segar dan terhidrat. Yang paling best kulit pun jadi lembab je tak kering. Saccharide Isomerate yang ada dalam Aqua Cleanser ni juga membantu menguatkan fungsi “SKIN Barrier”. Lelaki kat luar sana anda patut mencubanya sebab ianya betul-betul berkesan. Saya dah Cuba anda bila lagi 🤜🤛 @israismail92

Add a review

Your email address will not be published.